Događanja u studentskom pastoralu u veljači 2020. godini su sljedeći: 

BDIJENJE PRED PRESVETIM: 


-četvrtak, 13. veljače od 18 sati, Kampus

Ured za pastoral mladih i zajednica Opus Dei organiziraju u četvrtak 13. veljače u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Bdijenje pred Presvetim“. Bdijenje (molitva, razgovor i ispovijed) od 18 sati te sv. misu u 19.30 sati predvodi don Jospehom Peguerom Pochom (svećenik osobne prelature Katoličke Crkve - Opus Dei).

 

MISE ZA STUDENTE:

-nedjelja, 16. veljače u 19 sati, Kampus

U nedjelju 16. veljače u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

 

IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI:

Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 17. veljače u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“.

 

SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM

-srijeda 19. veljače u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište

U srijedu 19. veljače u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: Valentinovo s Hrvatskim nadzemljem.

 

DUHOVNA OBNOVA ZA STUDENTE:

-nedjelja, 23. veljače u 19 sati, Kampus

Ured za pastoral mladih organizira duhovnu obnovu i sv. misu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 23. veljače, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: „Sveti budite!“ (Usp. Lev 19,1). Duhovnu obnovu predvodi don Hrvoje Dragun, župnik župe Sv. Spasa – Mejaši.

 

IGNIS - KARIZMATSKI SUSRET

-ponedjeljak, 24. veljače u 20.30 sati, Spinut

Ured za pastoral mladih, karizmatska zajednica Ignis i franjevački Klerikat organiziraju u ponedjeljak 23. veljače u 19 sati u župnoj crkvi Gospe od Pohođenja na Spinutu „Karizmatski susret za mlade“ koji predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.

 

PEPELNICA – SV. MISA I OBRED PEPELJANJA:

-srijeda, 26. veljače, 19. sati, Kampus (post i nemrs)

U srijedu, 26. veljače u 19 sati u kapelici u Kampusu, doc. dr. sc. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu, započet će ovogodišnju korizmu sa svetom misom i obredom pepeljanja. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.