Klub mladih Split u suradnji s tvrtkom Locastic organizira radionice iz Wordpressa. Radionice će se održavati u prostorijama Kluba mladih 11. 4 i 12.4 od 19:00 do 21:00 te svi polaznici moraju ponijeti vlastito računalo. Broj polaznika/ica je ograničen. Radionice su besplatne. Prijave možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Prijava mora sadržavati ime i prezime te razlog zašto se prijavljujete. Za sve informacije i upite se također možete javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .WordPress radionice namijenjene su svima koji su zainteresirani naučiti kako mogu izraditi i objaviti vlastitu web stranicu.
WordPress je jednostavan za početnike i uz malo uloženog vremena može dati impresivne rezultate. Upravo je to i razlog zbog kojeg se danas koristi na 25% web stranica na internetu.
Polaznici će na radionicama naučiti:
- instalirati wordpress
- upravljati sadržajem web stranice
- instalirati teme i dodatke
- registrirati domenu
- zakupiti server
- svoju wordpress stranicu objaviti online.
O voditelju
Luka Smolčić s web stranicama se počeo baviti dok je bio u srednjoj Grafičkoj školi prije 10 godina. Prije dvije godine počeo je održavati wordpress radionice kojima želi približiti web mladim ljudima kojima bi to znanje moglo biti korisno o ostvarivanju nekih vlastitih ideja. Od nedavno radi s web i mobile development agencijom Locastic gdje usavršava svoje znanje i radi na zanimljivim projektima.