Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference) međunarodna je izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme koja će se po četvrti put održati u Splitu, u Spaladium areni od 26. do 28. travnja 2017. godine, pod pokroviteljstvom Vlade RH i uz potporu Ministarstva obrane Republike Hrvatske.
Organizator izložbe je američka tvrtka TNT Production Inc., specijalizirana za organizaciju sajamskih priredbi takvog tipa.
ASDA u Splitu postala je tradicionalna manifestacija koja se uvrstila u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu.
Na ovogodišnjoj izložbi, očekuje se kao i prethodnih godina, sudjelovanje više od 100 domaćih i inozemnih izlagača te dolazak velikog broja stranih delegacija, visokih dužnosnika zaduženih za obrambeni sektor ili opremanje vlastitih oružanih snaga i sl. 
POMORSKI CENTAR ZA ELEKTRONIKU je pripremio određeni broj ulaznica za zainteresirane studente. Ulaznice možete preuzeti na recepciji studentskog doma na Kampusu od 8:00-21:00h.
Također POMORSKI CENTAR ZA ELEKTRONIKU, poziva sve zainteresirane studente FESB-a i Pomorskog fakulteta da obiđu njihov štand i ostave svoje životopise.
PLAKAT