Što je to grafički dizajn, a što vizualni identitet? Kako uslikati kvalitetnu fotografiju te kako je naknadno profesionalno obraditi? Kako nastaju plakati, a kako web stranice? Odgovore na ova i još mnoga pitanja, imat ćeš priliku dobiti ovo ljeto u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu, u sklopu projekta pod nazivom "Summer School of Visual Identity and Graphic Design". No, nemoj da te naziv zavara, sva predavanja i radionice održavat će se na hrvatskom jeziku te naravno, budući da nije sve u učenju, kroz petodnevna druženja sigurno ćeš ostvariti različita nova poznanstva, od poslovnih, preko prijateljskih, pa možda i ljubavnih, tko zna!
Studentska udruga SKAC_ST u razdoblju od 31.07.2017. do 04.08.2017. pripremila je petodnevna predavanja i radionice, čije teme su usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web dizajna, odnosno jednostavno rečeno: "dizajna 21. stoljeća". Nastojat ćemo podučit te uporabi osnovnih alata "Adobe Photoshop-a" koji će ti otvoriti cijeli jedan novi niz mogućnosti i čari koje nudi umjetnički svijet, od boja i linija, pa sve do perspektive i "layer-a". Budući da je, kako smo već rekli, grafički dizajn široka tema, sigurno ćeš pronaći nešto što će te zanimati! Ako te uvijek zanimalo kako se koriste jezici HTML i CSS, koji se danas sve češće spominju, ili kakvi sve objektivi za fotoaparate postoje i zašto su uopće važni, tada si došao na pravo mjesto.
Predavanja će biti otvorenog tipa, ali pripazi za radionice će biti potrebne prijave, stoga ako želiš u praksi izvježbati naučenu teoriju, odmah se prijavi na našu web stranicu kako bi ti mjesto bilo rezervirano. Također sve teme i raspored predavanja možeš pronaći na našoj web stranici, ali naravno ako te zanima nešto detaljnije slobodno nas kontaktiraj, ovdje smo za tebe! Pridruži nam se ovo ljeto, jer kao što svi znamo, u dobrom društvu lakše se uči.
Ako želiš sudjelovati obavezno popuni prijavnicu na: www.skac.st/prijave
Vidimo se!