Otvoreni su upisi u program korejskog jezika, kulture i povijesti u zimskom semestru ak. god. 2017./2018. Rok za prijave je 27. listopada.

Program traje deset tjedana, odnosno trideset sati, tri sata tjedno. U zimskom semestru će se realizirati modul Uvod u korejsku kulturu koji uključuje osnovna znanja o običajima, religiji, povijesti, gastronomiji, komunikacijskoj tradiciji, osnovama hangula (korejskog pisma) i osnovnim frazama.
Svim redovnim studentima te nastavnom i nenastavnom osoblju Sveučilišta u Splitu program je besplatan, dok je široj zainteresiranoj javnosti program dostupan po cijeni od 950 kuna po osobi, a za grupe od petero zaposlenika ili vise iz jedne tvrtke/organizacije 800 kuna po osobi.

Nastava će započeti 3. studenog, a odvijat će se petkom u prostorijama Filozofskog fakulteta na Poljani kraljice Jelene 1/III (Peristil).

Studenti i zaposlenici Sveučilišta u Splitu trebaju ispuniti prijavnicu u prilogu i proslijediti je na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika za pohađanje programa.

Program se realizira u organizaciji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, u suradnji s Hankuk University of Foreign Studies (HUFS Sveuciliste, Seoul, Juzna Koreja).