Udruga studenata informatičkog menadžmenta Ekonomskog fakulteta (IMEF) u suradnji sa Zagrebačkom bankom (ZABA) će organizirati predavanje „Studenti u svijetu financija“, i to u 2 termina:

- ove srijede 18.10.2017. u vremenu od 12 do 14 sati u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu,
- ovog četvrtka 19.10.2017. u vremenu od 15:30 do 17 sati u dvorani B104 Medicinskog fakulteta u Splitu.
IMEF okuplja studente i mlade koji su zainteresirani za teme iz područja ekonomije i informatizacije, a iz čega proizlaze glavni ciljevi naše udruge: doprinos informatičkom obrazovanju i povezivanje gospodarstva i studenata. Zahvaljujući svom fokusu na mlade klijente, a s posebnim naglaskom na studente, Zagrebačku banku smo prepoznali kao idealnog partnera u provedbi ovog projekta kojeg smatramo iznimno korisnim za cijelu studentsku populaciju.

Teme predavanja obuhvatit će upoznavanje s osnovnim financijskim pojmovima i bankovnim proizvodima koji su osmišljeni upravo kako bi studentima olakšali upravljanje vlastitim financijskim sredstvima. Dodatan naglasak bit će stavljen na služenje internet i mobilnim bankarstvom. Naposljetku, predavanje će zaokružiti specijalisti iz HR-a koji će studentima pružiti savjete za optimizaciju vlastitog životopisa i molbe za posao te kako se najbolje pripremiti za intervju, dakle savjete za uspješno svladavanje prvih zapreka u traženju posla poslije fakulteta. Nakon predavanja, zaposlenici Zagrebačke banke bit će na raspolaganju za sva pitanja i individualne razgovore.