DUMP Udruga mladih programera organizira devetu po redu Školu osnova programiranja, besplatni ciklus predavanja koji će sve zainteresirane uvesti u programiranje, jedno od danas najtraženijih zanimanja. Predavanja i radionice počinju 21.10. i trajat će četiri vikenda, a održavat će se subotom i nedjeljom popodne na FESB-u.

Potrebe za novim vještinama nikad nije bilo više i zato se početak akademske godine na FESB-u obilježava Školom osnova programiranja već punih devet godina. Svi zainteresirani će od 21. listopada u 17.00 sati moći sudjelovati na besplatnim predavanjima i radionicama DUMP Udruge mladih programera.
U gradu pod Marjanom se skoro svakodnevno otvaraju nova radna mjesta, a programera nema dovoljno da ih popune. Internacionalni projekti, fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće novi su standard. Tvrtke se trude ugoditi programerima kako bi bili što sretniji - i produktivniji. Za uživanje u benefitima modernog rada je potrebno samo malo volje za učenjem i računalo.
Upravo ciklusom Škole osnova programiranja možete zakoračiti u svijet IT-a. Uigrana ekipa dumpovaca će vam na zanimljivim primjerima kroz četiri predavanja i radionice objasniti osnovne koncepte programiranja kao što su varijable i funkcije. Predavanja mogu pratiti svi, neovisno o predznanju, obrazovanju i dobi. Koliki je interes govori činjenica da je prošle godine na ciklusu popunjen najveći amfiteatar FESB-a A100 u koji stane više od 400 ljudi.
Uvjerite se i sami zašto je programiranje toliko poželjno kroz četiri vikenda, počevši od 21. listopada u 17.00 sati u amfiteatru A100 na FESB-u. Za sudjelovanje nisu potrebne prijave. Više detalja o DUMP-u i nadolazećem ciklusu možete pronaći na web (www.dump.hr) ili Facebook stranici Udruge.