U sklopu 100 posto Studentskih dana prava, na novootvorenim terenima za cageball na splitskom Kampusu u petak je održan humanitarni turnir studenata prava u cageballu i graničaru na kojem su se prikupljala sredstva za udrugu Anđeli. Manifestaciju su podržali Studentski centar i Sveučilište u Splitu.
Nakon natjecateljskog djela programa, na terenu ispred studentskog doma dr. Franje Tuđmana snage su odmjerili pobjednici turnira u cageballu ekipa "Grci" i predstavnici Pravnog fakulteta u Splitu. I dok su Grke predstavljali Branimir Majić, Jakov Vinčić, Toni Balić i Toni Katalinić, za PFS su nastupili prof.dr.sc. Dragan Bolanča, izv.prof.dr.sc. Petar Bačić, doc.dr.sc. Marko Ivkošić, Miro Mijatović, dipl.iur te voditelj ekipe Dekan Pravnog fakulteta izv.prof.dr.sc. Željko Radić. Nakon duge i teške borbe studenti su ovaj put ipak pobijedili, no već je dogovoren revanš što dovoljno govori o zadovoljstvu sudionika i uspješnosti samog turnira.
Tijekom cijele večeri sudionici turnira i gosti Pravnog fakulteta uživali su u besplatnom roštilju i piću koje je za njih pripremio Studentski centar, a cijeli program 100 posto Studentskih dana prava u organizaciji Studentskog zbora pomogli su Sveučilište u Splitu, Pravni fakultet, Unisport Split, Splitska debatna unija i Pravna klinika Pravnog fakulteta.