Početna
Općenito
Sveučilište u Splitu i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH objavljuje natječaj za časnike za vezu za potrebe predsjedanja RH Vijećem EU 2020.
Uvjete za prijavu, kao i sam način prijave na natječaj možete pronaći u samom natječaju. 

Opširnije

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu organizira Erasmus+ Info dan za sve studente zainteresirane za studentsku mobilnost. Na Info danu bit će predstavljene sve mogućnosti mobilnosti u svrhu Erasmus+ studija i stručne prakse u programskim...

Opširnije

U srijedu 05. veljače 2020. godine u 10h i 13 sati, u dvorani Studentskog centra Split održati će se audicija za studente koji žele raditi u dinamičnom timu koji nudi atraktivnu plaću i mogućnost zapošljavanja. 
Ukoliko dobro vladaš stranim jezicima i komunikativna si osoba iskoristi priliku koja ti se pruža za rad u Dubrovniku, Krku, Rapcu, Rab, Puntiželu ili Poreču. 

Opširnije

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za dodjelu Stipendija Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2019./2020. Sukladno Pravilniku, Natječaj se raspisuje za do 133 stipendije. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. listopada 2019. do 30 r...

Opširnije

U svrhu informiranja studenata o objavi natječaja za dodjeljivanje stipendije od strane kineske vlade za – master study or PhD study for Foreign students at the Northwestern Polytechnical University (Xi’an, Shaanxi, the People’s Republic of China) od...

Opširnije

U prilogu objave nalazi se konačna odluka Povjerenstva za provedbu javnog poziva Studentskog centra za financiranje studentskih projekata.

Opširnije

Svim studentima, djelatnicima i suradnicima Studentskog centra Split želimo sretan Božić i uspješnu novu 2020. godinu. 
Iznimno nam je drago što smo u prethodnoj godini zajedno rasli i surađivali, te se iskreno radujemo novim uspjesima u nadolazećoj godini. 
Vaš Studentski centar Split

Opširnije

Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za financiranje aktivnosti koji koje provode studenti i studentske udruge Sveučilišta u Splitu, donosi odluku o raspodjeli sredstava na prijavljenje projekte.
Navedenu odluku možete pronaći u prilogu.

Opširnije

Obaviještavamo studente da caffe barovi, kopirnica i mini-market Studentskog centra zbog godišnjeg odmora neće raditi u razdoblju od 23.12. do 03.01.2020.
Hvala Vam na razumijevanju. 

Opširnije

Pozivamo sve studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studente pojedince da se prijave za financijsku potporu u provođenju projekata iz područja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i ...

Opširnije

U prilogu objave nalazi se javni poziv za prodaju rabljenih službenih vozila u vlasništvu Studentskog centra Split.

Opširnije

Obaviještavamo studente da prijava u aplikaciju UNISpoT u svrhu pregleda ugovora, rezervacije nogometnih terena ili pregled stanja na iksici, privremeno nije u funkciji.
Poteškoće će biti otklonjene u što krećem roku.
Ostale funkcije aplikacije možete nastaviti koristiti bez poteškoća. 


Opširnije