Vidiš se u novinarstvu, voditeljstvu, želiš organizirati razne događaje? Zanima te novinarstvo, sanjaš da jednog dana postaneš radijski voditelj ili te najviše zanimaju marketing i društvene mreže? Želiš se usavršiti u komunikaciji, organizaciji zabavnih, kulturnih ili edukativnih događaja, zanima te kako funkcionira sustav organiziranih studenata koji uz fakultet i posao pronalaze vremena i za aktivizam? Nemaš brige, S4S je tu za tebe!? Bliže je nego što misliš, a još bliže si ti ispunjenju svojih snova i kvalitetnom ispunjavanju slobodnog vremena uz ovu vrijednu ekipu studentskih aktivista! Vrijeme ti je da upališ svoje svjetlo i rasvijetliš ambicioznosti koje imaš. Jedino tako ćeš ono što voliš i čime si impresioniran kvalitetno iskoristiti. Probudi se i postani aktivan, uključi se u S4S putem našeg Google obrasca (obrazac), a mi ćemo te kontaktirati. Ako te bilo što dodatno zanima, slobodno nam se obrati u Inbox naše Facebook stranice ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Prijave traju do 2. studenog 2018.
Udruga S4S (Studenti za studente Split) je studentska udruga osnovana 2008. godine, a nije vezana ni uz jedan fakultet, tako da su njeni članovi studenti gotovo svih sastavnica splitskog Sveučilišta. 
Vodeći se starom izrekom „Djela, a ne riječi“, Udruga se ne želi zadovoljiti samo postojanjem i djelovanjem na papiru – upravo kao što želi potaknuti sve svoje članove i svekoliku studentsku populaciju na učenje koje se ne ograničava na knjige. Postani aktivan, jer za to si stvoren, upali svoju lampicu i budi S4S!