U tijeku su prijave za još jedan MašKlin, Malu školu kritičkog mišljenja koju organizira udruga SplitMisli uz pomoć partnera. Prijaviti se možete do 4. veljače 2019.god, a 22. siječnja 2019.god. u 20:00 sati, na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu (učionica B3-16)održat će se predstavljanje programa.
MašKlin traje dva mjeseca tijekom kojih će polaznici prolaziti tekstove o umjetnosti, kulturi, ljudskom dostojanstvu i pravima, slobodi i solidarnosti. Tijekom susreta koji će se odvijati dva puta tjedno (načelno utorak i četvrtak), polaznici će sudjelovati u grupnim raspravama u koje će ih kraćim izlaganjem uvoditi sveučilišni profesori.
Certificirani polaznici će biti u prilici otići na jednomjesečno besplatno stažiranje u Brisel (EU parlament) što će im omogućiti udruga SplitMisli, ili će sudjelovati na jednomjesečnoj ljetnoj školi Phoenix Instituta u Beču (sukladno financijskim mogućnostima udruge) ili otići na posjetu Hrvatskom saboru na tri dana. Broj polaznika je ograničen i selekcija će se vršiti po kriterijima kvalitete prijavljenih studenata. Mogu se prijaviti svi studenti, srednjoškolci i mladi.
Prijave u linku:
https://splitmisli.webnode.hr/prijava-masklin/