STUDENTSKI PASTORAL

1. SUDAMJA FEST 2020: Raspisan je natječaj za Sudamja fest 2020. koji traje do 9. ožujka. Više o uvjetima natječaja na www.mladisplit.com

2. MISE ZA STUDENTE: nedjelja, 1. ožujka u 19 sati, Kampus
U nedjelju 1. ožujka u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi doc. dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

3. „TEBI PRIPADAM“, nedjelja, 1. ožujka u 21 sat, Radio Marija
U nedjelju 1. ožujka radijsku emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, od 21 sat uređuju i vode: doc. dr. sc don Mihael Prović, Kristina Bitanga, Luka Jelavić i Augustin Markota.

4. MISE ZA STUDENTE: nedjelja, 8. ožujka u 19 sati, Kampus
U nedjelju 8. ožujka u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi doc. dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

5. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI: Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 9. ožujka u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“.

6. BDIJENJE PRED PRESVETIM: četvrtak, 12. ožujka od 18 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih i zajednica Opus Dei organiziraju u četvrtak 12. ožujka u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Bdijenje pred Presvetim“. Bdijenje (molitva, razgovor i ispovijed) od 18 sati te sv. misu u 19.30 sati predvodi don Jospehom Peguerom Pochom (svećenik osobne prelature Katoličke Crkve - Opus Dei).

7. MISE ZA STUDENTE: nedjelja, 15. ožujka u 19 sati, Kampus
U nedjelju 15. ožujka u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

8. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI: Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 16. ožujka u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“.

9. PROSLAVA „10 GODINA HRVATSKOG NADZEMLJA“,
U srijedu 18. ožujka u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju proslavu: „10 GODINA HRVATSKOG NADZEMLJA“

10. MISE ZA STUDENTE: nedjelja, 22. ožujka u 19 sati, Kampus
U nedjelju 22. ožujka u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi mr. sc. don Jenko Bulić, duhovnik studenata KBF-a u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

11. KORIZMENA OBNOVA ZA STUDENTE: nedjelja, 29. ožujka u 19 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih organizira korizmenu duhovnu obnovu i sv. misu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 29. ožujka, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), koju predvodi dominikanac o. Ante Gavranović.

12. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRET, ponedjeljak, 30. ožujka u 19 sati, Spinut
Ured za pastoral mladih, karizmatska zajednica Ignis i franjevački Klerikat organiziraju u ponedjeljak 30. ožujka u 19 sati u župnoj crkvi Gospe od Pohođenja na Spinutu „Karizmatski susret za mlade“ koji predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.