Medicinski fakultet u Splitu i Poslijediplomski studij TRIBE planiraju organizaciju tečaja za osposobljavanje osoba koje koriste životinje u znanstvene svrhe.

Program tečaja sastoji se od 6 modula ukupnog trajanja od 60 sati koji se održavaju tijekom 6 dana. Plan i program tečaja slijede preporuke FELASA-e za izobrazbu znanstvenika o znanosti o pokusnim životinjama, kao i preporuke Instituta za istraživanja na pokusnim životinjama (Institute for Laboratory Animal Research - ILAR).

Tečaj uključuje teorijski dio (predavanja i seminare), samostalno učenje, demonstracije, praktični rad i rad u skupini, a namijenjen je osposobljavanju osoba koje provode pokuse sa životinjama (FELASA kategorija B) i osoba odgovornim za planiranje pokusa sa životinjama (FELASA kategorija C).

Planirani termin održavanja tečaja je jesen 2017. godine. Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da iskažu interes za ovaj tečaj popunjavanjem prijavnog obrasca u privitku. Ispunjeni obrazac vratite na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

ZNANOST O LAB. ŽIVOTINJAMA - prijavni obrazac