Godišnja skupština Udruge diplomiranih studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu (Alumni SEF) održat će se u ponedjeljak, 6.ožujka 2017. godine, s početkom u 18:00 sati, u Svečanom amfiteatru EFST, Cvite Fiskovića 5 (aneks).
Alumni će razmotriti godišnje izvještaje i izabrati nova tijela Udruge. Među realiziranim aktivnostima posebno se ističe SEFNET – forum u kojemu, dvanaestu godinu za redom, nekadašnji studenti EFST, u sklopu redovne nastave i u suradnji s nastavnicima EFST, izlažu sadašnjim studentima primjere iz svoje prakse. Prošle godine osam alumna održalo je prezentacije gostujući na vježbama iz šest kolegija. Jedno predavanje organizirano je kao terenska nastava.
Nakon završetka skupštine otvorit će se izložba slika članova Likovne radionice alumna ekonomije, koja uz stručno vodstvo alumnusa Umjetničke akademije djeluje već pet godina. Skupštinsku stanku (za vrijeme prebrojavanja glasova) ispunit će nastup mješovitog pjevačkog zbora ekonomista, koji je tijekom prošle godine imao sedam javnih nastupa, a koje uvježbava kolega s diplomama ekonomiste i glazbenika.
„Alumne splitske Ekonomije“ pratite i na mreži
http://alumni.efst.hr/
https://www.facebook.com/Alumni-EFST-1545430799031862/
http://www.efst.unist.hr/