Udruga S4S u svoje redove prima nove članove, a prijave traju od 03. do 17. ožujka.

Cilj Udruge i njenih aktivnosti animirati je studente na aktivniji studentski život, te im kroz rad Udruge pružiti mogućnost da poboljšaju i razviju nove vještine. Kroz volonterski rad u Udruzi imaš priliku steći nova znanja i iskustva koja će ti biti od pomoći pri zapošljavanju, a možeš i upoznati ljude sličnih interesa i sklopiti nova prijateljstva.

Volonterski rad pružit će ti priliku da sudjeluješ u organizaciji brojnih projekata, razviješ svoje potencijale i naučiš raditi u timu. Ako želiš postati dio našeg tima, ono što od tebe očekujemo je motiviranost, odgovornost i spremnost na timski rad. A za sve ostalo pobrinut će se ekipa S4S-a. ;)

Udruga se sastoji od 3 tima, S4S Portal u kojem možeš pisati autorske članke, raditi izvještaje i intervjue, lektorirati i okušati se u novinarskim vodama. S4S Radio će ti otkriti sve pojedinosti funkcioniranja ovog medija, pružit će ti mogućnost vođenja emisije, montaže i terenskog istraživanja. S4S Marketing tim ti omogućava da pokažeš svoju kreativnu stranu, te kroz aktivan rad na području društvenih mreža i photoshopa usavršiš svoj talent. Također je važno naglasiti da svi članovi Udruge zajedno djeluju na humanitarnim projektima.

Aktiviraj se i postani dio S4S ekipe! Prijaviti se možeš tako da pošalješ svoje ime i prezime, naziv fakulteta i tima u kojem želiš sudjelovati te kontakt broj na mail Udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.