Info dan „Kako financirati tržišno usmjereno istraživanje i razvoj?“ održat će se 20. ožujka u 12 sati u sjevernoj zgradi Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31.

Tom prigodom, Vedran Đidara, nacionalni projektni koordinator za EUREKA-u i Eurostars predstavit će EUREKA-u, program kojim se potiču mala i srednja poduzeća na suradnju s međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih aktivnosti te Eurostars, program koji podupire istraživačke tvrtke koje razvijaju inovativne proizvode, procese ili usluge kako bi ostvarile konkurentsku prednost.

Renato Vrebac, nacionalna kontakt točka za Mala i srednja poduzeća, upoznat će sudionike s Obzorom 2020. te SME Instrumentom – jednom od 9 tipova aktivnosti Obzora 2020. SME instrument je namijenjen za financiranje visoko inovativnih tvrtki s velikim potencijalom rasta.

Broj mjesta je ograničen. Za sudjelovanje Vas molimo da se PRIJAVITE OVDJE.

Info dan organizira Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Europskom poduzetničkom mrežom (EEN).