Na temelju članka 19. st. 3. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Povjerenstvo za provedbu natječaja za izbor predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu raspisuje Poziv za dostavu prijedloga za izbor predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.
Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju studenti/ice koji/e ispunjavaju sljedeće opće uvjete:
- da su studenti Sveučilišta u Splitu,
- da su u posljednje dvije godine studija sakupili minimalno 60 ECTS bodova, (ne odnosi se na studente koji su na prvoj godini studija)
- da nisu razriješeni dužnosti kao članovi Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Odlukom Skupštine Studentskoga zbora radi neispunjavanja povjerenih im dužnosti određenih Zakonom ili Statutom Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, povrede ugleda dužnosti koju su obnašali, zlouporabe položaja ili prekoračenja njihovih ovlasti te da nisu prekršili zakonske, podzakonske i druge važeće propise ili odredbe Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu
Za sudjelovanje na natječaju potrebno je priložiti:
- kandidaturu za Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu od strane studentske udruge registrirane na Sveučilištu u Splitu, studentskog zbora sastavnice ili neformalne skupine studenata uz 50 potpisa kandidature.
- životopis kandidata,
- potvrdu o statusu studenta,
- potvrdu o sakupljenim ECTS bodovima u posljednje dvije godine studija, (ne odnosi se na student koji su na prvoj godini studija)
- plan i program rada,
- motivacijsko pismo
Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od dana objave na stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijave s nepotpunom i neovjerenom dokumentacijom neće se razmatrati.