U ponedjeljak 18. lipnja 2018. u 11:00 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u organizaciji Ureda za projekte i transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu održat će se informativna radionica za zainteresirane prijavitelje na natječaj temeljem Javnog poziva Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG–BICRO) za dostavu projektnih prijava za sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata za poduzetnike kroz Program provjere inovativnog koncepta (Proof of Concept – PoC7 PRIVATE)
Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.
Program je, dakle, osmišljen kako bi poduzetnicima pružio mogućnost provjere može li se njihov rezultat istraživanja, novo-osmišljeni proces ili tehnologija realizirati te ima li potencijalno komercijalnu primjenu. Namijenjen je sufinanciranju prihvatljivih pretkomercijalnih aktivnosti inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata koji se nalaze u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa.
Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 35.000 kn do najviše 350.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci. Rok za dostavu projektnih prijava je 12. srpnja 2018.
Više informacija o samom pozivu pronađite ovdje: http://hamagbicro.hr/javni-poziv-poc7/
Kako bi se zainteresirane prijavitelje upoznalo s natječajem te pružile sve potrebne informacije o postupku prijave, Ured za projekte i transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu, jedan od Prepoznatih centara PoC programa, organizira informativnu radionicu na kojoj će se razjasniti točke:
Uvjeti natječaja
Kako napisati projekt?
Najčešće greške natjecatelja (korisnika)
Radionica će se održati u ponedjeljak 18. lipnja u 11 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice (Ruđera Boškovića 31, sjeverna zgrada, 2. kat) s trajanjem oko 1 sat.
Prijava na radionicu je obvezna, a broj sudionika ograničen stoga Vas molimo da se prijavite što prije na poveznici: Prijavnica
Za sva potencijalna pitanja slobodno nas kontaktirajte na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.