Što je to grafički dizajn, a što vizualni identitet? Kako nastaju plakati, a kako web stranice? Odgovore na ova i još mnoga pitanja, imat ćeš priliku dobiti ovo ljeto u prostorijama FESB-a u Splitu, u sklopu projekta pod nazivom "Summer School of Visual Identity and Graphic Design". No, nemoj da te naziv zavara, sve radionice održavat će se na hrvatskom jeziku te naravno, budući da nije sve u učenju, kroz petodnevna druženja sigurno ćeš ostvariti različita nova poznanstva, od poslovnih, preko prijateljskih, pa možda i ljubavnih, tko zna!
Studentska udruga SKAC_ST, već drugu godinu za redom, u razdoblju od 23.07.2018. do 27.07.2018. pripremila je petodnevna predavanja i radionice, čije teme su usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web dizajna, odnosno jednostavno rečeno: "dizajna 21. stoljeća". Nastojat ćemo podučiti te uporabi osnovnih alata "Adobe Photoshop-a" koji će ti otvoriti cijeli jedan novi niz mogućnosti i čari koje nudi umjetnički svijet, od boja i linija, pa sve do perspektive i "layer-a". Budući da je, kako smo već rekli, grafički dizajn široka tema, sigurno ćeš pronaći nešto što će te zanimati! Ako te uvijek zanimalo kako se koriste jezici HTML i CSS, koji se danas sve češće spominju, uz sve to na radionicama će se izrađivati web aplikacija pomoću ASP.net, stoga sigurno ćeš pronaći nešto za sebe! 
Radionice će biti otvorenog tipa, ali kako bi znali da nam dolaziš besplatno se prijavi, kako bi ti mogli pripremiti poklon! Također sve teme i raspored radionica možeš pronaći na našoj web stranici, ali naravno ako te zanima nešto detaljnije slobodno nas kontaktiraj, ovdje smo za tebe! Uz svo znanje koje te očekuje, ovih pet dana bit će prožeto nagradnim igrama i ntjecanjima sa cool nagradama! Pridruži nam se ovo ljeto, jer kao što svi znamo, u dobrom društvu lakše se uči.
Sve informacije provjeri na https://summerschool.skac.st/prijava
Summer School će se odvijati svakog dana od 23.07.2018. do 27.07.2018. u vremenu od 9:00 do 14:00.