Raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima , te učeničkim domovima za akademsku 2019/2020. godinu, za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu. Svu dokumentaciju, obrasce za prijavu B1, B2, B3, B4 i B5, ovisno o godini studija, te tekst Natječaja i tekst Pravilnika MZO-a, i sve ostale potrebne dokumente možete preuzeti u prilogu objave, odnosno ispod teksta u dokumentima za preuzimanje. Također, uz sve ostale dokumente i obrasce za preuzimanje, imate i link za prijavu preko A obrasca koji je obavezan, kao i svi ostali obrasci i dokumenti iz Natječaja.

Obrazac A za prijavu na natječaj je dostupan na linku.


OBAVIJEST STUDENTIMA O PREUZIMANJU POTVRDA O VISINI DOHOTKA I OSTALIM PRIMICIMA OD STRANE POREZNE UPRAVA RH I DRUGIH DRŽAVA, ZA NATJEČAJ ZA UPIS U STUDENTSKE DOMOVE !
„Studentski centar Split“ će provjeravati i ishoditi podatke preko oib-a studenta prijavitelja, na natječaj za upis u studentske domove, te članova njegove obitelji, koji su na istom prebivalištu, a sve u smjeru podataka o dohocima-primanjima, i primanja mirovine, svih članova obitelji u 2018.g., i to preko prijave ON LINE sustava POREZNE UPRAVE RH (EDIP-a).
Dakle, sve podatke o primanjima obitelji na istom prebivalištu za 2018.g. „Studentski centar Split“ će dobivati preko Ministarstva financija-Porezne uprave RH, te stoga studenti iz RH ne trebaju donositi osobno potvrde porezne uprave RH, jer će ih SC preuzimati ON LINE!
Studenti podnositelji prijave će svojim potpisom na A obrascu i IZJAVI, koji se prijavljuju putem on line, preko web stranice SC-a (www.scst.unist.hr ), dati odobrenje da Studentski centar Split može prikupiti podatke o primanjima svih članova obitelji na istom prebivalištu, zajedno sa studentom podnositeljem prijave, a koji će A obrazac i IZJAVU potpisane isprintati i donijeti prilikom predaje sa svom ostalom potrebnom dokumentacijom u dom „Omladinski Hostel Spinut“ na adresi Spinutska 39, Split do zaključno 23.07.2019.
Napominjemo da se ovo odnosi samo na one studente koji traže dodatni broj bodova u natječaju za upis u studentske domove i to za akad. 2019./2020.g., a sve u odnosu na primanja obitelji na istom prebivalištu za 2018.g. !!
Napominjemo da studenti koji nisu iz RH, nego iz drugih država, moraju donijeti potvrdu nadležne Porezne uprave iz njihove države, o primanjima njihove obitelji u istom prebivalištu, a primanja se odnose na 2018.g., jer sustav Porezne uprave RH nije povezan sa drugim državama, i to sve ako traže dodatan broj bodova za primanja iz 2018.g., za natječaj za upis u studentske domove za akad. 2019./2020.g. !

Raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima , te učeničkim domovima za akademsku 2019/2020. godinu, za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu. Svu dokumentaciju, obrasce za prijavu B1, B2, B3, B4 i B5, ovisno o godini studija, te tekst Natječaja i tekst Pravilnika MZO-a, i sve ostale potrebne dokumente možete preuzeti u prilogu objave, odnosno ispod teksta u dokumentima za preuzimanje. Također, uz sve ostale dokumente i obrasce za preuzimanje, imate i link za prijavu preko A obrasca koji je obavezan, kao i svi ostali obrasci i dokumenti iz Natječaja.