Dragi studenti/ce,

dobro došli na još jednu akademsku godinu u kojoj vam želimo prije svega fakultetskih uspjeha. O dobrobiti tjelesnog vježbanja na organizam nećemo puno trošiti riječi jer vjerujemo da ste ih svjesni.
Fitness centar unutar studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' otvara svoja vrata za sve zainteresirane studente Sveučilišta u Splitu, neovisno da li su stanovnici doma.
S radom počinjemo u ponedjeljak 1. listopada, a cijena mjesečne članarine za neograničen broj dolazaka je 130 kuna.
Radno vrijeme:
--> ponedjeljak - petak 09:00-22:00
--> subota - 09:00-18:00
--> nedjelja - ne radimo 
Upisi se vrše na recepciji studentskog doma kroz cijeli mjesec. Tokom mjeseca se možete učlaniti bilo kada, te vam članarina vrijedi 30 dana od tog dana.

Uz standardnu ponudu korištenja Fitness centra u Studentskom domu, ove godine smo proširili našu ponudu grupnih treninga.

S obzirom da je teretana opremljena novim rekvizitima, u prošlogodišnje kružne treninge uvest ćemo i nove elemente poput kickboxinga, dok ćemo kroz jutro vježbati i pilates. Na raspolaganju vam je dovoljan broj treninga ali zbog mogućih gužvi, bitno je da se držite odabrane grupe.
Cijena ostaje ista, za korištenje teretane + grupne treninge, mjesečna članarina je 130 kuna, a samo za grupne treninge 80 kuna. 
Broj polaznika/ica je ograničen a s grupnim treninzima počinjemo 15. listopada.

OBAVIJEST: S obzirom na veliki interes, ne primamo nove članove na grupne treninge jer su sve grupe popunjene.