Svirači puhači, ljubitelji glazbe, amateri ili profesionalci, Split vas treba u redovima Glazbe GlaS! Puhačka glazba dio je glazbenog identiteta mnogih gradova, kojima će se napokon pridružiti i Split. Pod vodstvom akademskog trubača Jakova Jurića, puhački orkestar obogatit će glazbenu scenu grada te upriličiti brojne gradske svečanosti. U orkestar su dobrodošli svi koji imaju iskustva u sviranju puhačkih glazbala, amateri i profesionalci, a poželjno je da imaju i svoj instrument. Iako orkestar prima mlade i stare, naglasak je na studentskoj populaciji zbog dobne granice koju sudionicima postavljaju uvjeti natjecanja. Ako volite svirati, družiti se i putovati, GlaS je prava aktivnost za vas!
Jakov Jurić najavljuje: „Sudjelovat ćemo u brojnim projektima te izvoditi raznovrstan repertoar. Kada se orkestar uhoda volio bih da idemo na natjecanja. Neizostavan dio našeg djelovanja bit će i raznovrsni koncerti te sudjelovanje u gradskim svečanostima, ali i putovanja na kojima ćemo promovirati Grad Split i naše djelovanje.“ Audicija za članove održat će se 29. studenog u 19 i 30 sati u Glazbenoj školi Josipa Hatzea na adresi Trg hrvatske bratske zajednice 3. Treba vam malo volje, energije i jedan spreman glazbeni komad.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Postani i ti dio ovog glazbenog tima te sudjeluj u stvaranju povijesti splitske Glazbe!