Splitski sveučilišni sportski savez organizira UniSport košarkašku i malonogometnu ligu za 2017. godinu, odnosno prvenstvo Sveučilišta. Natjecanja u ligama će započeti početkom ožujka, UniSport košarkaška liga će se održavati u trajanju od dva mjeseca u sportskoj dvorani na sveučilišnom Kampusu, a UniSport futsal liga na malonogometnim terenima u Spinutu.

Košarkaško i malonogometno natjecanje će se održati ekipno u muškoj i ženskoj konkurenciji. Točan termin početka natjecanja, kao i satnica ždrijebanja biti će definirana nakon isteka roka za prijave.
Ekipe se mogu prijaviti slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK najkasnije do ponedjeljka 27. veljače do 12 sati na email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijave moraju sadržavati sve zatražene podatke: ime i prezime studenta, datum rođenja, oib, broj indeksa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta, pečat fakulteta.

Za sve ostale informacije možete se javiti na sljedeće brojeve mobitela:

mali nogomet - Lukša Roje 099 2222 767 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
košarka - Milan Karakaš 095 518 13 94 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PREPOZICIJE FUTSAL
PREPOZICIJE KOŠARKA
OBRAZAC ZA PRIJAVU EKIPA