Šestu po redu manifestaciju „Dani J.S.Bacha“ organizira Glazbeno umjetnička udruga ARTEMIS u suradnji s Umjetničkom akademijom u Splitu, Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu i Glazbenom školom „Josip Hatze“, uz podršku Grada Splita, Turističke zajednice Split i Marine Kaštela.

U sklopu festivala bit će održana tri koncerta.
U utorak, 21. ožujka u 20 sati u dvorani Umjetničke akademije u Zagrebačkoj 3, zajednički će nastupiti studenti Glazbenog odjela Umjetničke akademije i učenici Glazbene škole „Josip Hatze“.
U srijedu, 22. ožujka u 18 sati u dvorani Umjetničke akademije na Visokoj, Fausta Vrančića 19, mlada zagrebačka pijanistica Kosjenka Turkulin izvest će „Goldberg varijacije“.

Na završnom koncertu u subotu 25.ožujka u 20.30 sati, u foyeru HNK Split nastupit će Splitski virtuozi zajedno sa studentima Gudačkog odsjeka Umjetničke akademije pod ravnanjem Wladimira Kossjanenka. Na programu su četiri briljantna instrumentalna koncerta, a solisti su: splitski violončelist Mihovil Karuza, violinisti Fritz Gearhart iz Oregona, Dragan Radosavljević iz Berlina te Alina Gubajdullina iz Zagreba. Koncertni program se završava nastupom izvrsnog mladog hrvatskog pijaniste Lovre Marušića.

Projekt „Dani J.S.Bacha“ pokrenuli su 2012. godine profesori Glazbenog odjela Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu pijanistica Vesne Podrug i violist Wladimir Kossjanenko te se održava svake godine na dan rođenja kompozitora 21. ožujka.