U našem caffe baru Tinel bit će ovom prigodom, u petak 21. travnja u 20 sati, predstavljanje novog uredništva splitskog časopisa za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta Split Mind. 
Noć knjige je manifestacija kojom se obilježava 23. travanj, Svjetski dan knjige i autorskih prava. Nastupit će i poznati splitski glazbeni bend Barbary, uz koje je zabava zagarantirana.

U ovogodišnjoj manifestaciji Noć knjige mogu sudjelovati najrazličitije ustanove, knjižare, knjižnice, antikvarijati, nakladnici, osnovne i srednje škole, vrtići, visokoškolske ustanove, muzeji, kazališta, organizacije i udruženja u kulturi, udruženja autora i prevoditelja, pisci, galerije, ljubitelji knjige, književni ili čitateljski klubovi, mediji, državne institucije, interesna i strukovna udruženja, ugostiteljski objekti i klubovi. 
Vizual Noći knjige krasi riba (Melanocetus johnsonii) koja nastanjuje mračne dijelove dubokih oceana, a specifična je po 'svjetiljci' na glavi koju koristi kako bi privukla plijen.