Pripreme za najiščekivaniju predstavu godine bliže se kraju. Tijardovićeva "Kraljica lopte" imat će svoju prvu izvedbu nakon 1926. godine. Na Poljudu 30. lipnja u 21 sat, i s reprizama 1. i 2. srpnja (21 h), samo 1800 najbržih i najsretnijih imat će priliku uživati u opereti posvećenoj Hajduku. Za razliku od dosadašnjih događaja koji su se organizirali na Poljudu, važno je naglasiti da će ovaj biti poseban.

Naime, neće se prodavati ulaznice za cijeli stadion nego samo po 600 ulaznica po izvedbi za tribinsko gledalište koje će biti postavljeno na tartan stazi. Autorski tim je ovu operetu, po uzoru na praizvedbu koja je bila na Starom placu, odlučio smjestiti na današnji Hajdukov dom koji tako postaje čudesna kulisa koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U predstavi sudjeluje stotinu izvođača u orkestru, zboru i među solistima.

Ulaznice za Tijardovićevu 'Kraljicu lopte' na Poljudu kreću u prodaju  u ponedjeljak, 19. lipnja, u 17 sati, kada će se moći kupiti u Hajdukovom Fan shopu (idućih dana od 9 do 20 sati). Karte će se moći nabaviti i na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta od utorka, 20. lipnja, radnim danom od 9 do 14 sati.
Također, ulaznice će biti dostupne i u menzi 'Kampus' u Studentskom domu Dr. Franjo Tuđman, počevši od ponedjeljka popodne od 17 do 20 sati, a u narednim danima još i ujutro od 9 do 14 sati.
Cijena je 100kn.