Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira prvenstva Sveučilišta - UniSport košarkašku i futsal ligu za 2018. godinu, a natjecanja će započeti početkom ožujka 2018. UniSport košarkaška liga će se igrati u trajanju od dva mjeseca u sportskoj dvorani na sveučilišnom Kampusu, a UniSport futsal liga na malonogometnim terenima u Spinutu.

Oba natjecanja se održavaju ekipno u muškoj i ženskoj konkurenciji. Točan termin početka natjecanja, kao i satnica ždrijebanja bit će određeni nakon isteka roka za prijave. Prijave se mogu izvršiti slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK najkasnije do petka 23. veljače 2018. do 12 sati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Prijave moraju sadržavati sve zatražene podatke: ime i prezime studenta, datum rođenja, oib, broj indexa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta, pečat fakulteta.

Za sve ostale informacije možete se javiti Jeleni Matešić na mob: 091 5489150 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Dokumenti
Propozicije - Futsal 2018
Propozicije - Košarka 2018
Obrazac za prijavu ekipa 2018.