FC Split Tommy II i AFCU će dana 2.5.2018. u 17:00h u maloj dvorani na Gripama odmjeriti snage. Ipak je to zadnje kolo 2. HMNL, gdje studenti s pobjedom osvajaju ligu. Dođite i podržite Akademski futsal klub Universitas! Vidimo se na Gripama!

Što nam kažu iz AFCUa. Objavu prenosimo u cijelosti:
Zajedno smo guštali, zajedno se smijali i tugovali, zajedno se nadali - zajedno VIROVALI. Ipak, uz sve to, nismo mogli ni sanjati da ćemo danas biti u poziciji u kojoj jesmo... Budimo fer, bilo bi to i malo bahato... Al, opet - ko zna, ljudi... Možda baš zato imamo ovu priliku - jer nismo imali tog rezultatskog imperativa, jer smo bili STIMULIRANI LJUBAVLJU i jer smo disali jedan za drugoga - kao jedan tim i kao obitelj koja uživa biti zajedno i raditi ono šta voli. Naša najveća pobjeda u ovoj sezoni je ta da ste nas svi vi prepoznali i da dišete s nama. Naša najveća pobjeda je da vam jedan amaterski, studentski i sveučilišni klub uspijeva na tribinama istovremeno kidat živce i mamit osmijehe. Naš najveći trofej u ovoj sezoni je da smo zajedno stvorili ono šta danas svi zovemo AFCU! Baš zato, kad smo već tu di jesmo - AJMO PROBAT!
U sridu od 17h u Maloj dvorani neće nam u tome biti nimalo lako, jer s druge se strane i to u ulozi domaćina nalazi druga ekipa velikog FC Split Tommy. Tribamo tu dernjavu s tribina, tribamo vas šta više iza našeg transparenta, tribate nam jednostavno da ste uz nas. Kolege studenti, prijatelji, simpatizeri i svi koji kuže našu priču - obećat vam možemo jednu vrhunsku utakmicu, to da ćemo ostavit sve šta imamo na terenu i to da nećemo prestat virovat, a šta bude - bit će.
Danas - zahvaljujući svima koji su virovali i upisali svoju dušu u retke AFCU-ove priče - znamo da možemo puno - budite uz nas dok pokušavamo još više.