Povodom svečanog otvaranja novih cageball terena na krovu studentskog doma Dr Franjo Tuđman, Unisport Split u suradnji sa Studentskim centrom i Sveučilištem u Splitu organizira Cageball turnir 24. svibnja od 18:00-22:00 sata.
Prijave se prikupljaju na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do utorka 22.5. u 12:00 sati.
Ekipa se sastoji od 3 igrača (moguća je jedna zamjena) koji mogu biti s različitih fakulteta, ali obavezno je da svi igrači budu studenti Sveučilišta u Splitu.

Studentski centar je osigurao besplatan roštilj i piće za sve sudionike, odlične nagrade za osvajače medalja te posebnu nagradu za najbolju ekipu turnira.
Upravo ta glavna nagrada za osvajače turnira je PlayStation 4 koji će uz ostale nagrade i medalje biti dodjeljen odmah po završetku finalne utakmice.

Uz dobru muziku, roštilj, odlične utakmice te sportsko druženje vjerujemo da će novi tereni nakon otvaranja zaživiti studentskim duhom te da se s njima obogaćuje ponuda besplatnog sportskog druženja na Kampusu.