Početna
Student servis
Student servis Split od 20. srpnja 2020. započinje s popodnevnim radom, te će od ponedjeljka do petka raditi prema idućem radnom vremenu: 07:30-14:30 i 15:30-21:00 sati.
Studenti i poslodavci tijekom cijelog dana mogu koristiti sve usluge koje nudi Student servis Split.

Opširnije

Studenti koji rade posredstvom Student servisa od 1. siječnja 2020. godine moći će ostvariti neoporezivu NETO zaradu u iznosu od 63.000,00 kn umjesto dosadašnjih 60.600,00 kn.

Opširnije

Obaviještavamo sve studente i poslovne partnere Student servisa kako će isti od 18. svibnja 2020. god. započeti s redovitim radnim vremenom.
Shodno tome, Student servis će biti otvoren za rad sa strankama od 07:30 do 14:30 sati. 

Opširnije

Obaviještavamo sve korisnike usluga Student servisa kako će isti do 04. svibnja 2020. raditi do 13 sati. 
O mogućim izmjenama radnog vremena, bit ćete pravovremeno obaviješteni. 

Opširnije

Poštovani korisnici,zbog spriječavanja koronavirusa, a u skladu sa preporukama nadležnih tijela,pozivamo i apeliramo na sve korisnike naših usluga da NE DOLAZE OSOBNO U PROSTORIJE STUDENT SERVISA ukoliko to nije krajnje nužno.STUDENT SERVIS od 2...

Opširnije

Mole se svi studenti koji rade posredstvom Student servisa u Splitu da u narednom razdoblju nastoje predizati svoje Ugovore o obavljanju studentskog posla preko Web portala za studente na www.scst.hr. Za dodatne informacije vezano uz podizanje ugovor...

Opširnije

Obaviještavamo Vas da će dana 24.12.2019. i 31.12.2019. student servis raditi sa strankama skraćeno od 8 do 12 sati. 
Hvala Vam na razumijevanju.

Opširnije

Ministrica znanosti i obrazovanja je donijela odluku o izmjenjenom iznosu minimalne naknade za obavljanje studentskih poslova po satu za 2020. godinu, koja će iznositi 25,39 kune neto.

Minimalna naknada za obavljanje studentskih poslova po satu izračunava se tako da se iznos minimalne bruto plaće u Republici Hrvatskoj, sukladno posebnome propisu, podijeli sa 160.

Nova minimalna naknada počinje vrijediti od 1. siječnja 2020. godine.

Opširnije

Obzirom da  je 01. listopada započela nova akademska godina, te studentske referade na fakultetima ne stignu obraditi sve potvrde studenata, studentske ugovore za listopad, studentima koji nastavljaju sa studijem, student servis će izdavati do 1...

Opširnije

Studentski centar u Splitu traži studente za rad tijekom akademske godine i nudi Vam odlične satnice koje se kreću od 30kn/h za poslove konobara, pomoćnih radnika i vozača do satnice od 60kn/h za poslove dizajnera ili fotografa. Ukoliko ste zain...

Opširnije

Student servis u srijedu 14. kolovoza radi prema uobičajenom radnim vremenu, dok u četvrtak 15. kolovoza neće raditi zbog državnog blagdana. U petak 16. kolovoza student servis će raditi do 13 sati.

Svi studenti mogu preuzeti studentske ugovore online putem preko stranice Studentskog centra.

Opširnije

Svi studenti Sveučilišta u Splitu koji ostvaruju pravo rada putem studentskih ugovora mogu svoje ugovore o obavljanju studentskih poslova preuzeti putem naše stranice na linku: http://www.scst.unist.hr/student-servis/pregled-ugovora-i-zarada .
Dodatne upute o načinu korištenja online usluge preuzimanja studentskih ugovora su dostupne u priloženom linku.

Opširnije