Poštovani korisnici,
zbog spriječavanja koronavirusa, a u skladu sa preporukama nadležnih tijela,
pozivamo i apeliramo na sve korisnike naših usluga da NE DOLAZE OSOBNO U PROSTORIJE STUDENT SERVISA ukoliko to nije krajnje nužno.

STUDENT SERVIS od 26. ožujka do 10. travnja 2020. radi od 8 do 13 sati.

Ugovori se mogu predizati putem WEB SERVISA.
Ukoliko postoji prepreka za izdavanje putem weba, možete nam se obratiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili putem telefona 021-347-434.

Za izradu računa poslodavac može ugovor skenirati i poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te će račun dobiti istim putem.
Originale ugovora naknadno obavezno poslati poštom na adresu Studentski centar u Splitu, Cvite Fiskovića 3, 21 000 Split.
Molimo Vas da prije nego pošaljete ugovor provjerite da je ugovor potpisan od strane poslodavca i pečatiran (obavezno na 2 mjesta pod „NARUČITELJ“), da je potpisan od strane studenta (obavezno na 2 mjesta pod „IZVOĐAČ“), te da su izražene sve cijene kao i period rada (koji je unutar očekivanog perioda rada). SVI UGOVORI koji nisu ispunjeni u cijelosti biti će vraćeni poštom na adresu poslodavca.
Za izradu računa poslodavac može ugovor skenirati i poslati na mail (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) te će račun dobiti istim putem. Orginale ugovora može naknadno uputiti poštom.

Pozivamo i apeliramo na sve korisnike naših usluga da NE DOLAZE OSOBNO U PROSTORIJE STUDENT SERVISA ukoliko to nije krajnje nužno.