Studentski centra Split raspolaže s tri doma koji sada nude preko 1200 ležajeva. Osim studenata Sveučilišta u Splitu, korisnici studentskog doma su i gostujući profesori te strani studenti. Dva doma su smještena u Spinutu, a jedan na Kampusu. Pravo na subvencionirani smještaj u domovima imaju samo redoviti studenti koji su državljani RH, ili državljani EU sa statusom stranca na stalnom boravku u RH te studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.
Pravo upisa u dom ostvaruje se prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje kojeg je donijelo u Ministarstvo znanosti i obrazovanja, 25.svibnja 2017.god. (PRAVILNIK)
Svake godine u poravilu krajem lipnja se raspisuje natječaj za raspodjelu mijesta u studentskim domovima. Kako je natječaj izgledao 2017. možete pogledati ovdje.
Unutar studentskog doma dr. Franjo Tuđman nalaze se različiti športski sadržaji, a opće uvjete o njihovom korištenju možete pogledati u nastavku teksta.