ISO-Certification

Stranice Studentskog centra nude vam sve informacije vezane uz programe Prehrane, Smještaja, Student servisa i drugih djelatnosti namijenjenih studentima. Doznajte sve o uslugama i lokacijama domova, restorana i drugih sadržaja.

Web under recostruciton

VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE !!!

STUDENTI KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA DOM NAKON  TREĆEG SPUŠTANJA RANG LISTE

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj nakon TREĆEG spuštanja rang liste, moraju se useliti u studentski dom „Bruno Bušić“ u Splitu najkasnije do ponedjeljka, 02.studenog 2015. g., u vremenu od 07.00 do 13.00 sati i to radnim danima.
Obavijest o načinu useljenja studenata u Studentski dom imate na našoj web stranici www.scst.unist.hr  pod stranicom SMJEŠTAJA.

Uprava SC-a Split
 
 
VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE !!!
Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj nakon DRUGOG spuštanja rang liste, moraju se useliti u Studentske domove, te u Đački-Učenički dom u Splitu najkasnije do utorka, 20.listopada 2015. g., u vremenu od 07.00 do 13.00 sati i to radnim danima.
Obavijest o načinu useljenja studenata u studentske domove, te Đački-Učenički dom u Splitu imate na našoj web stranici.
Ponovno spuštanje rang liste očekujemo  28.10.2015. g., a sve nakon useljenja studenata koji su ostvarili pravo na smještaj nakon DRUGOG spuštanja rang liste.

VAŽNO je za napomenuti da Studentski centar Split raspolaže sa još 18 slobodnih mjesta u studentskom domu „Bruno Bušić“, no međutim useljenje će biti moguće nakon tretiranja i čišćenja navedenih mjesta, a sve do datuma 28.10.2015.

UPRAVA SC-a
 
Ostvareno pravo na smještaj nakon DRUGOG spuštanja RANG LISTE - studenti ispod bodovnog praga, akad. 2015.-16. g.
STUDENTI KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA DOM NAKON DRUGOG SPUŠTANJA RANG LISTE
 
Obavijest o načinu uplate za mjesec listopad za đački-učenički dom
Poštovani studenti,

Svi studenti koji su ostvarili pravo na đački-učenički dom u Splitu za akademsku 2015./2016. godinu svoju uplatu za mjesec listopad moraju regulirati odnosno dogovoriti sa upravom đačkog- učeničkog doma u Splitu.

Uprava SC
 
Ostvareno pravo na smještaj nakon spuštanja RANG LISTE-studenti ispod bodovnog praga, akad. 2015.-16.g.
STUDENTI KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA DOM NAKON SPUŠTANJA RANG LISTE

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj, nakon odrađenih prigovora, te nakon spuštanja rang liste, moraju se useliti u Studentske domove, te u Đački-Učenički dom u Splitu najkasnije do petka 09.listopada 2015.g. u vremenu od 07.00 do 13.00 sati. i to radnim danima od ponedjeljka do petka. Način useljenja studenata u studentske domove, te đački-učenički dom Splitu imate na našoj web stranici.
Ponovno spuštanje rang liste očekujemo od 14.-15.10.2015.g., a sve nakon useljenja studenata koji su ostvarili pravo na smještaj nakon prigovora i nakon spuštanja rang liste.
Napominjemo da u slučaju da svi studenti usele do roka useljenja, u petak 09.10.2015.g, neće biti ponovnog spuštanja rang liste.

                                                                                            UPRAVA  SC-a


 
«Početak«12345»Kraj»

Stranica 1 od 5