ISO-Certification

Stranice Studentskog centra nude vam sve informacije vezane uz programe Prehrane, Smještaja, Student servisa i drugih djelatnosti namijenjenih studentima. Doznajte sve o uslugama i lokacijama domova, restorana i drugih sadržaja.

Web under recostruciton

Rezervacija smještaja studenata za mj. rujan 2016.
Poštovani studenti,

Kao svake godine i ove godine u studentskom domu „Bruno Bušić“ možete rezervirati smještaj za mjesec rujan, i to za period od 01. rujna 2016. g. do 30. rujna 2016. g. do 10.00 sati, naravno ukoliko Vam je isti neophodan. Stoga, rezervaciju smještaja možete izvršiti u studentskom domu „Bruno Bušić“ u sobi br: 101, u periodu od 13. lipnja 2016   do 30. lipnja 2016.

Smještaj za mjesec rujan studenti mogu ostvariti jedino u studentskom domu „Bruno Bušić“, bez obzira u kojem su studentskom domu bili smješteni kroz tekuću akademsku godinu.

Napominje se da nakon navedenog roka neće biti dopušteno, niti moguće, rezervirati smještaj za mjesec rujan 2016.g.

Postupak  rezervacije:

Svi studenti koji žele rezervirati smještaj za mjesec rujan 2016., trebaju se obratiti u sobu 101 dom „Bruno Bušić“ uz predočenje indeksa.

Cjelokupni iznos smještaja od 400,00 kuna studenti će platiti prije samog  useljenja u dom u  mjesecu rujnu i to virmanskom uplatnicom koju će zajedno sa računom dobiti u studentskom domu „Bruno Bušić“ soba 102.

Studenti koji nisu sudjelovali u natječaju za smještaj u dom, akademska 2015/16., nemaju pravo na studentski dom u mjesecu rujnu.

Oni studenti koji ne uplate dom, neće moći useliti bez obzira na upisanu rezervaciju.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti gđi. Nevenki Buzov  (soba 101, studentskog doma „Bruno Bušić“)., tel: 021 386 727.

Split,09.lipanj 2016.

UPRAVA SC-a
 
OBAVIJEST ZA NATJEČAJ ZA UPIS U STUDENTSKE DOMOVE AKADEMSKA 2016/17.g.
Poštovani studenti i maturanti,

natječaj za smještaj za upis u studentske domove SC-a Split, obrasci, te Pravilnik MZOS-a, bit će objavljen na našoj web stranici nakon usvajanja Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u Republici Hrvatskoj za akademsku godinu 2016./2017. koji je trenutno na javnoj raspravi u MZOS-a sve do 18. lipnja 2016.g., nakon koje slijedi usvajanje Pravilnika.
Natječaj za smještaj za upis u studentske domove, obrasci, te Pravilnik, biti će obavljeni nakon usvajanja Pravilnika,  a što bi trebalo biti u drugoj polovini mjeseca lipnja 2016.g.

Hvala Vam na razumijevanju!!

UPRAVA SC-a
 
VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE !!!

STUDENTI KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA DOM NAKON  TREĆEG SPUŠTANJA RANG LISTE

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj nakon TREĆEG spuštanja rang liste, moraju se useliti u studentski dom „Bruno Bušić“ u Splitu najkasnije do ponedjeljka, 02.studenog 2015. g., u vremenu od 07.00 do 13.00 sati i to radnim danima.
Obavijest o načinu useljenja studenata u Studentski dom imate na našoj web stranici www.scst.unist.hr  pod stranicom SMJEŠTAJA.

Uprava SC-a Split
 
 
VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE !!!
Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj nakon DRUGOG spuštanja rang liste, moraju se useliti u Studentske domove, te u Đački-Učenički dom u Splitu najkasnije do utorka, 20.listopada 2015. g., u vremenu od 07.00 do 13.00 sati i to radnim danima.
Obavijest o načinu useljenja studenata u studentske domove, te Đački-Učenički dom u Splitu imate na našoj web stranici.
Ponovno spuštanje rang liste očekujemo  28.10.2015. g., a sve nakon useljenja studenata koji su ostvarili pravo na smještaj nakon DRUGOG spuštanja rang liste.

VAŽNO je za napomenuti da Studentski centar Split raspolaže sa još 18 slobodnih mjesta u studentskom domu „Bruno Bušić“, no međutim useljenje će biti moguće nakon tretiranja i čišćenja navedenih mjesta, a sve do datuma 28.10.2015.

UPRAVA SC-a
 
Ostvareno pravo na smještaj nakon DRUGOG spuštanja RANG LISTE - studenti ispod bodovnog praga, akad. 2015.-16. g.
STUDENTI KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA DOM NAKON DRUGOG SPUŠTANJA RANG LISTE
 
«Početak«123456»Kraj»

Stranica 1 od 6