Raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima, te učeničkim domovima i kod privatnih stanodavaca, za akademsku 2023/2024. godinu, za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu.


Svu potrebnu dokumentaciju; Obrasce za prijavu B1, B2, B3, B4 i B5 - ovisno o godini studija, tekst Natječaja, tekst Pojašnjenja i potrebne dokumentacije, tekst Pravilnika MZO-a, te sve ostale potrebne dokumente i obavijesti možete preuzeti u prilogu objave, odnosno ispod teksta u dokumentima za preuzimanje.

Također, uz sve ostale dokumente i obrasce za preuzimanje, imate i link za PRIJAVU (PRIJAVA NA NATJEČAJ) preko A obrasca koji je obavezan, a čija prijava preko linka traje do 28.7.2023do 14.00 sati.

Nakon što se prijavite na A obrazac i potpišete PRIJAVU na A obrascu i Izjavu o članovima kućanstva, koja se nalazi u produžetku A obrasca, tada treba popuniti, potpisati, isprintati i ovjeriti i B obrazac (ovisno o godini studija), te sve zajedno sa svom ostalom dokumentacijom poslati preporučenom poštom na adresu:

 

„Studentski centar Split“, Spinutska 37 (studentski dom Bruno Bušić), Split 21 000, s naznakom -Dokumentacija za prijavu na natječaj za upis u studentski ili učenički dom i kod privatnih stanodavaca, akademska 2023./24.     

Natječaj traje do 28.7.2023. do 23:59 sati za poslati sve dokumente preporučenom poštom, a prijava putem ON LINE traje do 28.7.2023. do 14.00 sati !

Prijava-obrazac A i Izjava o članovima kućanstva, za prijavu na natječaj putem ON-LINE je dostupan na idućem linku:  PRIJAVA NA NATJEČAJ