objavljeno
06 Svibanj 2021

DUMP Days – jedna od najpoznatijih IT konferencija na hrvatskom jeziku pruža idealnu priliku za lansiranje u poslovni svijet, ali i networking

DUMP Udruga mladih programera poziva mlade na jubilarno peto izdanje DUMP Days konferencije. Jedna od najvećih IT konferencija na ovim prostorima ponovno će okupiti hrvatsku IT zajednicu, ali ovog puta u dosad neviđenom hibridnom izdanju. Održat će se 14. i 15. svibnja dijelom na splitskom FESB-u, a dijelom online. Kao i uvijek, ponudit će brojne prilike za razmjenu znanja i iskustva te stvaranje novih poslovnih veza.

DUMP Days konferencija ove se godine vraća u novom ruhu. Konferenciji će se 14. i 15. svibnja online moći pridružiti svi IT entuzijasti, ali i doći na Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u sunčanom Splitu. Daysi će na dva dana postati mjesto okupljanja studenata i učenika zainteresiranih za razmjenu znanja i druženje te predstavnika vodećih IT tvrtki na području Splita i okolice. Nakon studentskih klupa nije nimalo lako započeti s radom. DUMP Udruga mladih programera prepoznala je da studenti nisu dobro upoznati s onim što će trebati koristiti u praksi, stoga je ova konferencija idealna prilika da se studenti educiraju o aktualnim problemima i zahtjevima tržišta te upoznaju s IT tvrtkama čime se nudi mogućnost za sklapanje brojnih kvalitetnih poznanstava i poslovnih suradnji.

Glavni će program konferencije, kao i prijašnjih godina, biti bogat i raznovrstan. Stručnjaci će održati niz predavanja i panel rasprave koje će posjetitelji moći pratiti online sa svojih laptopa iz udobnosti vlastitih domova. Predstavit će se najnoviji trendovi u svijetu IT-a, dizajna, marketinga i opće tehnologije. Posjetiteljima će se približiti tematike poput budućnost marketinga, kako izgraditi svoju developersku agenciju ili na kakve izazove pri radu na vlastitoj aplikaciji netko može naići.

Brojne će regionalne tvrtke na svojem izložbenom prostoru prikazati dio svoje radne atmosfere i poslovne kulture te omogućiti posjetiteljima da saznaju sve informacije o mogućnostima koje nude, bilo u vidu zaposlenja ili pripravništva. Iako su DUMP Daysi spoj edukacije i poslovnog iskustva, bogata nagradna igra je sastavni su dio konferencije pa opuštene atmosfere i zabave sigurno neće nedostajati.

"I ove nam je godine primarni cilj približiti poslovni svijet studentima koji se vide u IT sektoru, stoga smo konferenciju zamislili kao događaj na kojem će se predstavnici najistaknutijih hrvatskih IT tvrtki moći upoznati sa svojim budućim zaposlenicima u neformalnoj atmosferi i podijeliti im znanja koja su ključna za uspješnu karijeru. Osim poslovne strane, DUMP Days konferencija upoznat će studente s različitim prilikama koje nudi IT svijet te im tako pomoći da u bliskoj budućnosti budu kompetentni radnici u onim područjima koja ih zanimaju." poručio je Alex Amanzi, jedan od organizatora konferencije.

Potencijal DUMP Days konferencije uvijek je prepoznat od strane velikog broja IT tvrtki u Hrvatskoj koje su i ove godine pružali pomoć i podršku Udruzi prilikom organizacije. Među njima se posebno ističu tvrtke ExtensionEngine, Ericsson Nikola Tesla i Fortuna Entertainment Group kao i brojne druge, a sve ih povezuje želja za unapređenjem lokalne IT zajednice.

Pridružite se jubilarnom petom izdanju konferencije 14. i 15. svibnja!

Registracije za dobivanje akreditacije dostupne su na web stranici konferencije days.dump.hr. Više informacija, osim na službenoj stranici, možete pronaći i na društvenim mrežama konferencije.