Izložba u Sveučilišnoj galeriji “ Vasko Lipovac“ u suradnji s Muzejom domovinskog rata  
Izložba iz muzejskog fundusa „Heroj u ratu – hrvatski ponos u miru“ otvara se 21. ožujka u 19:00. Izložba prati ratni put Gorana Kliškića i Diverzantskog voda 4. gardijske brigade od Goranova priključenja Brigadi i osnutka voda pa do tragične pogibije na položaju kod zaljeva Bistrina u ožujku 1992. godine.
Predmeti koje će biti izloženi potječu iz donacije Goranova oca Ratomira Kliškića. Donacija je predana u studenome 2015. godine i prva je donacija Muzeju Domovinskog rata u Splitu, a sastojala se od raznih predmeta koji su poslije obrađeni i raspoređeni u različite muzejske zbirke. 
U uvodnome dijelu izložbe, posjetitelje će se ukratko uvesti u proces osamostaljenja Republike Hrvatske i u sam početak Domovinskoga rata. Druga cjelina kratko prikazuje proces osnivanja 4. gardijske brigade. Obje te cjeline posjetitelja uvode u glavni dio izložbe, podijeljen u preostale tri cjeline koje prate ratne dane Gorana Kliškića i Diverzantskog voda do Kruševa, Zadra i Južnoga bojišta. Svaka cjelina popraćena je fotografijama s bojišnice, gdje su i snimljene, te predmetima izloženima u muzejskim vitrinama i odorama na muzejskim lutkama. Na izložbi biti će prikazana ukupno 63 predmeta iz donacije. 
U glazbenom dijelu otvorenja izložbe nastupit će muški pjevački zbor "Splitski liječnici pjevači". 
Izložba će trajati do 1. travnja 2019.