Ljetni kamp se održava u organizaciji neprofitne udruge Skac_St i župe sv. Jeronima Pučišća, a od ove godine i u suradnji sa udrugom Talent 4 You.
Sve informacije možete dobiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
RASPON GODINA: 18 do 30 godina
KAPACITET KAMPA: 20 sudionika po terminu (10 cura, 10 momaka)
TERMINI
1. temin: 17. – 21. srpnja – pripremni termin (pripremanje prostora kampa, podizanje šatora, čišćenje…)
2. termin: 22. – 28. srpnja
3. termin: 28. srpnja – 4. kolovoza
4. termin: 5. kolovoza – 11. kolovoza – Edukator ID (samo za sudionike koji do sada nisu prošli program Edukator ID)
CIJENA ZA SUDIONIKE:
Cijena za 1. termin: 250 kn
Cijena za 2. i 3. termin: 350 kn (troškovi hrane)
Cijena za sudionike 4. termina (Edukator ID): 700 kn studenti, 1.200 kn zaposleni
LOKACIJA KAMPA:
Kamp se nalazi u uvali Dračeva luka pokraj mjesta Murvica na otoku Braču. Mjesto Murvica je 5 km udaljeno od poznate turističke destinacije, mjesta Bol (plaža Zlatni rat).
TALENT 4 YOU: Ove godine organiziramo termin u suradnji sa Centrom za razvoj talenata – Talent 4 You. Kroz edukacije i program Edukator ID (osobna iskaznica talenata i potencijala) cilj programa je pomoći pojedincima i mladima da upoznaju svoju jedinstvenost, talente i darove koje im je Bog samim rođenjem utkao u njih. Da prihvate to što jesu i da se daju više na raspolaganje Bogu i bližnjima kako bi svojim darovima blagoslivljali, darivali i u konačnici tim istim darovima proslavili Boga. Njihovo geslo glasi: UPOZNAJ svoje talente i sposobnosti i OSTVARI svoj poziv i poslanje jer DARIVANJEM svojih jedinstvenih darova PROSLAVLJAŠ Boga BLAGOSLIVLJAŠ bližnje i IZGRAĐUJEŠ zajednicu i svijet u kojem živiš. Više o samoj udruzi možete pročitati na: http://www.talent4you.org/ ili na http://edukatorid.com/
NAPOMENE / SAVJETI
Tema kampa definirana je prostorom gdje se nalazi: svećenička pustinja Dračeva luka. Riječ je o ostacima pustinjačkih nastamba (zidinama) koje se nalaze na nekih 300 m nadmorske visine. Od glavnog puta do Pustinje vodi relativno strmi kozji put (laganog hoda 10-ak min). Tko namjerava biti sudionik kampa treba uzeti u obzir zahtjevnost geografske pozicije, odnosno treba biti fizički spreman po nekoliko puta dnevno silaziti i uspinjati se. Drugim riječima, treba imati kondicije 😃
Zbog karaktera kampa i programa, pristup nije moguć onima koji:
– imaju posebnu prehranu
– pate od epilepsije, dijabetesa, celijakije, Chronove bolesti, imaju (ili su nedavno imali) mononukleozu
– su alergični na ubode insekata i prašinu
– su skloni malaksalosti, sunčanici
PRIJAVE NA: http://bit.ly/draceva-luka_2019