Dana 10. Listopada 2016. započinje sa radom SC fitness u sklopu studentskog doma „dr. Franjo Tuđman“ na Kampusu.
Radno vrijeme sc fitness-a biti će od ponedjeljka do subote i to u vremenu od 09:00-22:00 sati. Članovi sc fitness-a mogu biti samo stanari studentskih domova („Bruno Bušić“ , „Hostel“ i „dr. Franjo Tuđman“), te studenti stanari učeničkog doma u Splitu-đačkog doma.
Mjesečna članarina iznosi 130,00 kuna, a ista uključuje svakodnevno korištenje SC fittness-a.
Upis članova vrši se svakodnevno od ponedjeljka do petka od 08:30-13:30 sati na recepciji novog studentskog doma „dr. Franjo Tuđman“ na Kampusu, gdje se plaća i mjesečni iznos članarine.
Prilikom upisa u SC fitness potrebno je sa sobom donijeti domsku iskaznicu kojom se dokazuje status stanara određenog studentskog doma, te jednu fotografiju zbog izrade nove članske iskaznice za sc fitness.
Svi studenti, prilikom korištenja fitnesa, su dužni donijeti sa sobom člansku iskaznicu, te istu pokazati i ostaviti je djelatniku koji će raditi u SC fitnesu, a temeljem članske iskaznice će dobiti ključ od svlačionice. Na svakoj članskoj iskaznici će biti evidentno koji je mjesec student platio za korištenje sc fitnesa, te neće biti moguće korištenje SC fitnesa onim studentima koji za određeni mjesec nisu platili članarinu.
Napominjemo da svaki student, član SC fitnesa, mora sa sobom ponijeti čiste tenisice-patike, te ručnik koji će koristiti prilikom vježbanja na određenim spravama.
Korištenje dvorane za pilates moguće je jedino u čarapama.
Svi studenti koji se ne budu pridržavali kućnog reda SC fitnesa, biti će udaljeni iz fitnesa i izgubit će pravo člana SC fitnesa.(kućni red je postavljen u samom SC fitnesu)