O aplikaciji

Dobrodošli u novu UNISpoT službenu aplikaciju Sveučilišta u Splitu. Na jednom mjestu se nalazi sve za studente Sveučilišta u Splitu.

Univerzalno mjesto na kojem možeš pronaći: najnovije novosti vezane za Sveučilište u Splitu, dnevne jelovnike svih menzi na Sveučilištu u Splitu, stanje reda u menzama, stanje X-ice i aktualne studentske poslove.

Uz sve navedene opcije, ako imaš kakvu primjedbu ili pohvalu vezano za Sveučilište u Splitu, možeš poslati. Postavili smo funkciju Sandučić povjerenja, koji služi za anonimno slanje tekstualne i/ili slikovne poruke službama Studentskog Centra.

UNISpoT aplikacija je nastala u suradnji Studentskog Centra Split, Sveučilišta u Splitu, Studentskog Zbora Sveučilišta u Splitu te razvojnog tima studenata iz studentske udruge Virtualni Svijet. Glavni cilj ove aplikacije je da studenti Sveučilišta u Splitu što brže dođu do informacija. Nadamo se da smo ovom aplikacijom razveselili studente koji žele imati u svakom trenutku nove informacije.

O nama

Mateo Marušić
Mateo Marušić

Mateo Marušić

Stručan u ispijanju kava, tu i tamo vodi neki projekt. Svakako je stalno na mobitelu, čovjek kontakt i osoba za organizaciju. Odgovoran za sve potrebno. Neodgovoran za kasno spavanje.

Bartul Kovačić
Bartul Kovačić

Bartul Kovačić

Učenik je 4. razreda MIOC-a. Doma je rijetko, a spava još rjeđe. U slobodno vrijeme bavi se programiranjem i judom. U slučaju da ga hoćete pronaći ili kontaktirat, svratite u neki od kafića u blizini HNKa i potražite lika sa srebrim laptopom i jednom velikom s toplim.

Matej Rajčić
Matej Rajčić

Matej Rajčić

Osim što je student FESB-a stalno je na mobitelu i provjerava novosti o tehnologiji. Često ispija kave dok dizajnira do kasno u noć jer kako kaže dan mu je kratak za sve što želi obaviti.

Kontakt

Kontakt podaci

  • UNISpoT Studentska udruga Virtualni svijet
    AG Matoša 6 mateo.marusic95@gmail.com jakovmatic7@gmail.com