NAŠ MALI DUĆAN
Naš mali dućan ima u ponudi sve od osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda. Imamo dnevno svježi kruh i peciva, kao i mliječne proizvode. Također se može kupiti i osnovni uredski materijal, olovke, flomasteri, bilježnice, selotejp, korektori i ostale neizbježne sitnice u studentskoj svakodnevici…
Dućan se nalazi u prizemlju doma Dr. Franjo Tuđman, odmah pokraj caffe bara Tinel i otvoren je svakim danom od od 7:00 do 20:00 sati. Subotom radi od 08:00 do 13:00 sati. Nedjeljom i blagdanom ne radi.
Kontakt: 099/4870-707 

SCOPY
Fotokopirnica i papirnica SCopy Studentskog centra nalazi se u neposrednoj blizini recepcije doma Dr. Franjo Tuđman. Pruža usluge fotokopiranja, printanja i skeniranja dokumenata, sve ono bez čega je studentski život gotovo nezamisliv. U prodajnoj ponudi je i asortiman pribora za pisanje, uredskih potrepština, itd…Radno vrijeme je svakim danom od 7:00 do 15:00h osim subotom i nedjeljom.
Usluga fotokopiranja može se naručiti i telefonskim putem na broj 099/2222 768 kao i putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .