Prozračni i ugodni prostori studentskog doma koji se nalazi na istočnoj strani grada u sklopu novog splitskog studentskog kampusa osvojit će svakog posjetitelja,a svojim rezidentima dom će zasigurno biti ugodan ambijent i pravo okruženje, kako za učenje tako i za druženje i razonodu.2/3 zgrade doma je pokriveno besplatnim wi-fi priključkom.

Pogled na more i otoke koji se pruža iz južno orijentiranih soba plijeni ljepotom i dodatno uljepšava studentski život.Smještajni kapaciteti su raspoređeni kroz 5 dvokrevetnih, i 2 jednokrevetna apartmana za profesore, 51 jednokrevetnih i 273 dvokrevetnih soba, za studente. Svaka ima vlastitu kupaonicu.Za studente s invaliditetom osigurano je 6 prilagođenih soba.

Odlično opremljena Fitness teretana,zatvorena dvorana i 2 vanjska sportska terena pružaju svakom studentu mogućnost kvalitetne rekreacije i brige za svoju fizičku kondiciju,a 3 čajne kuhinje i 10 „učionica“, prostorija namijenjenih za druženje, mogu biti mjesta zanimljivih društvenih interakcija među studentima.Unutar doma je i polivalentna dvorana za sastanke.

Za trenutke predaha namijenjen je i, šarmantno dizajniran, caffe bar Tinel, koji se nalazi u istoj zgradi, a za nadoknadu energije od studentskih napora tu je restoran s dvije samoposlužne linije i slastičarnicom.
Za praktične životne potrebe u zgradi doma nalaze se banka i mini market,a veliki parking uvelike olakšava pristup domu.

Luksuzne sobe
Luksuzno opremljene sobe pomoći će da ostvarite odmor kakav ste sanjali.Prozračni prostor i ugodan ambijent nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.