Studentska prehrana odvija se u 6 restorana  Studentskog centra; restoranima Ekonomskog fakulteta, FESB-a, FGAG-a, zatim u restoranu hostela Spinut, u restoranu Indeks smještenom u samom centru grada, i u restoranu Kantun C koji se nalazi u sklopu Medicinskog fakulteta.Podjela hrane vrši se preko linije samoposluživanja.

U restoranima  se nude jela po izboru ,ali postoji i dnevna ponudu koja je nešto povoljnija, a zadovoljiti će i najzahtjevnije korisnike. Na dnevnom meniju su svakodnevno glavna jela koja uključuju i mesnu i riblju ponudu s različitim prilozima i sezonskim, svježim salatama.

U ponudi je i prehrana u jednostavnim objektima, poput onoga u domu Brune Bušića, zatim na Pravnom i Filozofskom fakultetu, Medicinskom te Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Podjela hrane vrši se preko pulta, a u ponudi  su jednostavna jela i razni prehrambeni proizvodi kao što su peciva, sendviči, bureci, kolači, jogurti, sokovi, itd…
U prizemlju FESB-a nalazi se „Stop“, omiljeni objekt za prehranu među studentima  u kojem se u popodnevnim satima nude pizze , a na raspolaganju je i snack-bar u sklopu Sveučilišne knjižnice, s ugodnom terasom na kojoj se, uz kavu ili sok, također može prezalogajiti i usput  prelistati dnevni tisak.

Objekti jednostavne prehrane

Podjela hrane vrši se preko pulta,a u ponudi  su jednostavna jela kao što su peciva, sendviči, bureci, kolači, jogurti, sokovi, itd… Svaki objekt ima i kafić koji nudi kave, čajeve, sokove i ostale osvježavajuće napitke.