objavljeno
06 Listopad 2020

DUMP Udruga mladih programera djeluje već desetljeće, a temeljna vrijednost Udruge je edukacija lokalne zajednice s namjerom da zainteresiraju mlade za svijet tehnologije. Iako se u imenu spominju programeri (koji su ipak ti koji su osnovali Udrugu), s vremenom su potrebe Udruge rasle i tako su se otvorila nova područja, a to su: dizajn, marketing i multimedija.

Također, istovremeno su aktivnosti Udruge rasle, i organizirale su se škola osnova programiranja, dizajna i čak marketinga. Vrhunac je organizacija DUMP Days konferencije koja je s godinama prerasla u jednu od najvećih IT konferencija na hrvatskom jeziku u regiji. Da se Udruga održi, Organizirali su se programi Internshipa kroz koje bi pronalazili nove generacije dumpovaca.

I ove godine Udruga traži mlade digitalce koji su spremni proći kroz Internship; područja na koja se možete prijaviti su dizajn, marketing, multimedija i programiranje. Uz učenje teorijskog dijela gradiva na predavanjima, pripravnicima se nudi prilika na praktičan način iskoristit naučeno.  Oni koji su zainteresirani mogu se prijaviti na dump.hr/internship, a one koji se prvi put upoznaju s radom Udruge i zainteresirani su za Internship, pozivamo na predstavljanje koje se održava na FESB-u 10. listopada u 18:45. Broj mjesta na predstavljanjima je ograničen, stoga nas pratite kako biste rezervirali svoje mjesto na vrijeme.