objavljeno
07 Travanj 2021

Pozivamo vas na mogućnost unapređenju života u zajednici grada Splita.
Riječ je o „Hack4Split“, hackathonu kojem je cilj pronalazak i provedba društveno korisnih rješenja za dobrobit i napredak naše lokalne zajednice kroz danih 17 UN-ovih održivih ciljeva.
I ove godine Studentski poduzetnički inkubator organizira „Hack4Split 2021“. Hack4Split je dvodnevno natjecanje usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija.
Ovaj hackathon je, dakle, s jedne strane namijenjen svim organizacijama, pojedincima i projektima koji stvaraju društvenu ili okolišnu vrijednost ,a s druge strane, namijenjen je svim IT developerima, dizajnerima, projekt managerima, zabavljačima, kreativcima, piscima, fotografima i pokretačima promjena koji svojim idejama i vještinama mogu doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici.
Pozvani su svi pojedinci ili timovi koji imaju ideje i rješenja ili ako nemaju ideju također mogu sudjelovati i bit dio tima.
Najbolje rangirani timovi dobivaju nagrade!  
Natjecanje će se održati 17. i 18. travnja u hibridnom obliku tako da će natjecatelji birati hoće li pristupiti hackathonu preko Microsoft Teams-a ili nam se mogu pridružiti u prostorima SpinIt inkubatora u Splitu.
Najbolji će biti nagrađeni vrijednim i zanimljivim nagradama, a glavnog pobjednika čeka i novčana nagrada.
Sudionici trebaju ponijeti samo svoja osobna računala, a za sve ostalo pobrinut će se organizatori.
Prijave su otvorene i traju sve do 11. travnja.
Prijaviti se možete na linku https://docs.google.com/forms/d/1LjTljxzkhA-MkpOax9NldADHXGmjNxKXgoWZYBi9gbs/edit ili na web stranicama Centra za društveno korisno učenje.