objavljeno
09 Travanj 2021
Pozivamo Vas da podržite trku LA SOLIDAIRE D'BREST koja se održava u sklopu SEA-EU alijanse.
Naime, studenti Sportskog menadžmenta Sveučilišta u Brestu su inicirali događaj humanitarnog karaktera, koji se proširio na cijelu SEA-EU alijansu.
Na Sveučilištu u Splitu se događaj održava u suradnji sa Studentskim zborom Kineziološkog fakulteta. 
Pozivamo Vas da podržite ovu akciju i prijavite se, hodate ili trčite jer jer svaki pređeni kilometar donosi 1EUR u humanitarne svrhe.
Otrčati možete bilo kada u periodu od 12.-17. travnja 2021. godine, s tim da je u petak, 16. travnja 2021. godine u 12:00 sati moguće preuzeti majicu i startni broj na sjevernim Marjanskim vratima. 
Kako sudjelovati?
Sudjelovanje je besplatno za SEA-EU studente i djelatnike. 
Prijava se vrši preko poveznice.
Svaki kilometar koji student ili osoblje SEA-EU pretrči ili prepješači donosi 1 € dobrotvornim organizacijama u Brestu koje rade na boljem uključivanju osoba s invaliditetom u društvo (organizacijama Handi’chiens - association for the education of guide dogs i APF - association for the paralyzed people in France).
Kako prijaviti pretrčane kilometre?
Za vrijeme trke, svoje rezultate zabilježite s bilo kojom dostupnom aplikacijom, te fotografiju s pretrčanim brojem kilometara pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ukoliko nemate dostupnu aplikaciju, rutu možete zabilježiti preko Google mapsa, te poslati broj kilometara uz par fotografija s rute.
Za vrijeme trke slobodno šaljite fotografije i snimke koje će biti iskorištene u promotivne svrhe.
Više detalja o akciji možete pročitati u prilogu.