objavljeno
12 Listopad 2021

Kako bi iskazali toplu dobrodošlicu u novu akademsku godinu našim studentima, ovog petka 15.10. u restoranu Kampus održat će se večera iznenađenja.
Sve prisutne studente očekuje jedinstven doživljaj, bogata raznovrsna hrana, prigodan ambijent te glazba uživo tijekom cijele večere.

Restoran Kampus postat će mjesto odlične zabave, ukusne hrane i nezaboravne atmosfere organizirane na stolovima za 8 ljudi. Hrana koja će se posluživati tijekom svečane večere bit će subvencionirana uz korištenje iksice.

Večera započinje u 20:00 sati, a prijaviti se možete putem linka: LINK ZA PRIJAVU.  Zbog epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen.

NAPOMENA:

Ulazak na svečanu večeru moguć je isključivo uz predočenje digitalne EU COVID potvrde, a ukoliko je nemate organizirano je testiranje u četvrtak 14.10. od 18:00 do 20:00 sati na recepciji studentskog doma dr. Franjo Tuđman (Kampus). Studenti koji nemaju potvrdu da su preboljeli COVID-19 ili da su cijepljeni, a prijave se za svečanu večeru, automatski potvrđuju kako će pristupiti navedenom testiranju u četvrtak. Cijena testiranja iznosi 75,00 kuna, a svi koji se prijave, a ne pristupe cijepljenju u navedenom terminu bit će nažalost spriječeni biti dio svečane večere. Ranije navedeno testiranje se ne odnosi na one koji imaju izdanu EU digitalnu COVID potvrdu, a što su i potvrdili u samom prijavnom obrascu.