objavljeno
30 Studeni 2021

Na javni poziv se mogu studentski klubovi koji se natječu u prvoj, drugoj ili trećoj nacionalnoj ligi.


Poslanje Studentskog centra u Splitu je briga za studentski standard, a sport je važna karika tog standarda jer promovira zdrav način življenja. Naš cilj je da se što više studenata aktivno krene baviti sportom pa smo objavili javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore udrugama u obliku sponzorstva. Sponzoriranjem želimo ojačati studentski sport i poticati zdrav načina življenja, poticati razvitka sporta u studentskoj populaciji i pozicioniranje studentskih klubova u prvoj, drugoj i trećoj nacionalnoj ligi u Republici Hrvatskoj. Dualna karijera sportaša i uspješnog studenta nije nedostižan san.  

Pozivamo sve udruge čije su aktivnosti usmjerene na okupljanje studenata Sveučilišta u Splitu, sudjelovanje na natjecanjima i manifestacijama, poticanje vrhunskog sportskog stvaralaštva, brigu o sportašima i stvaranje uvjeta za njihov daljnji da se jave na ovaj poziv.

Studentski centar ja za ovu svrhu predvidio sredstva od 160.000 kuna. Uvjete i sve dokumente potrebne za prijavu možete pronaći  ispod teksta, a poziv je otvoren 30 dana od objave ovog teksta.