objavljeno
09 Ožujak 2022

Studentice su vodile glavnu riječ na kampusu povodom Međunarodnog dana žena. Večernji su sati u Restoranu Kampus bili namijenjeni isključivo njima. Studentski centar u Splitu im je pripremio studentsku večeru koja će im zasigurno ostati jedna lijepa studentska uspomena.

Kad smo ušli u restoran, imali smo što za vidjeti: studentice u lijepim haljinama i njihova nasmijana lica, restoran u drugom, intimnijem ruhu s mnogo rasvjete i ukrasnog cvijeća, decentno dekorirani stolovi, svijećnjaci, stolnjaci, prigodna glazba, ma sve je bilo na razini kako bi se studentice osjećale ugodno. Studentice je dočekalo piće dobrodošlice, a hrana je bila poslužena na tri izložbena stola. Moglo se birati od punjenih rolica od pilećeg batka, riže s curry umakom, buzare od lignji s njokima, trgane svinjetine i pekarskog krumpira do skradinskog rižota, šarenih njoka u umaku od sira, salate s piletinom i tunjevinom i kolača.

Ekipa je studentica iz Studentskog doma „Bruno Bušić“ bila posebno dobro raspoložena. -Oduševljena sam ovom večerom. Voljela bih da se ovako nešto češće organizira za nas studente – govori Mihaela Ćosić, studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu koja redovito pohađa sve posebne studentske večere u Restoranu Kampus . -Studentski centar u Splitu je ovog puta nadmašio samog sebe – dodaje Antonela Galić, studentica PMF-a. Ipak, večer nije mogla proći bez muških kolega studenata. Oni su preuzeli uloge konobara i pomoćnog osoblja i bili su na usluzi studenticama cijelu večer.