objavljeno
28 Ožujak 2022
Poštovani studenti,

radi bolje komunikacije studenata stanara studentskih domova i uprave Studentskog centra odlučili smo provesti izbore za predstavnike stanara. Predstavnici se biraju za tekuću akademsku godinu. Najbolji je način za poboljšanje studentskog standarda konstantna i izravna komunikacija sa studentima i slušanje njihovih potreba, ideja i želja. Naš je angažman usmjeren ka konstantnom rastu studentskog standarda, a dobar dio tog standarda odlazi na kvalitetu života u domu. Vjerujem da je i svakom stanaru u interesu da mu uvjeti života budi što bolji, stoga možemo zaključiti da i uprava i studenti imaju isti cilj. Predstavnici stanara će olakšati dolazak do zadanog cilja na način da nam direktno prenesu vaše potrebe i želje, ali će i usko sudjelovati u provedbi prihvaćenih aktivnosti.

ℹ️ Kako bi život u domu bio ugodniji opremili smo teretane za stanare koje su im dostupne od 0-24, uredili smo i opremili prostor za druženje i proslave rođendana, radi se na povećanju broja dnevnih boravaka u domu i pripremamo igraonicu sa stolovima za biljar, pikadom, stolnim nogometom i PS4 konzolama. Smatramo da je važno kvalitetno osmisliti prostor u kojem će studenti provoditi svoje slobodno vrijeme. Upravo je slobodno vrijeme poligon najljepših studentskih uspomena.

➡️ Što je još potrebno u domu da bi vam život bio ugodniji? Tko može bolje znati potrebe studenata stanara doma doli sam student stanar?

📢 Kandidiraj se i budi predstavnik stanara i na taj način sudjeluj u kreiranju novih ideja! Budi posrednik između uprave Studentskog centra i svojih susjeda stanara.

1️⃣IZBOR PREDSTAVNIKA STANARA U DOMU BRUNO BUŠIĆ
U studentskom domu Bruno Bušić biramo 7 studentskih predstavnika. Za predstavnika se stanara morate sami kandidirati.
Svaki student može birati jednog predstavnika. 7 će predstavnika s najvećim brojem glasova postati predstavnici stanara. Minimalan broj glasova da bi netko bio predstavnik stanara je 5.

2️⃣IZBOR PREDSTAVNIKA STANARA U DOMU DR. FRANJO TUĐMAN
U studentskom domu dr. Franjo Tuđman biramo 10 studentskih predstavnika. Za predstavnika se stanara morate sami kandidirati.
Svaki student može birati jednog predstavnika. 10 će predstavnika s najvećim brojem glasova postati predstavnici stanara. Minimalan broj glasova da bi netko bio predstavnik stanara je 5.

3️⃣IZBOR PREDSTAVNIKA STANARA U DOMU HOSTEL SPINUT
U studentskom domu Hostel Spinut biramo 3 studentska predstavnika. Za predstavnika se stanara morate sami kandidirati.
Svaki student može birati jednog predstavnika. 3 će predstavnika s najvećim brojem glasova postati predstavnici stanara. Minimalan broj glasova da bi netko bio predstavnik stanara je 4.

🔗Kandidatura i glasovanje se provode preko aplikacije dostupne na poveznici: https://studenti.scst.hr/ u rubrici IZBORI.
Za glasovanje i kandidaturu se trebate prijaviti preko Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. korisničkog računa.

➡️Kandidature se primaju od ponedjeljka 28.3 do nedjelje 3.4.
➡️Izbori se održavaju u ponedjeljak 4.4 i u utorak 5.4.2022.