objavljeno
19 Listopad 2023

U restoranu Kampus sinoć se održao najavni događaj uoči velikog nacionalnog volonterskog projekta mladih 72 sata bez kompromisa - Humanitarna brucošijada, u organizaciji Studentskog katoličkog centra u Splitu (SKAC_St) i Studentskog centra Split, na kojoj su svoj volonterski angažman na pozornici rado odradili poznati izvođači hrvatske glazbene scene.

U čarobnoj transformaciji studentskog restorana u najbolji prostor za održavanje humanitarne brucošijade uživali su brojni posjetitelji te se za ulaz tražila i karta više. Večer je započela grupa Best, uz melodije poznatih hrvatskih pjesama, a na plesnom podiju, pod svjetlima velike disco kugle, studente je rasplesao i Taxi bend.

Odličnu atmosferu dodatno je podigao Giuliano, a potom i Jole i Petar Dragojević, koji su na pozornici posebno pozdravili volontere 72 sata i SKAC_St i njihovu inicijativu, kao i otvorenost i suradnju Studentskog centra koji je uvijek spreman otvoriti vrata restorana Kampus, omiljenog studentskog mjesta na Sveučilištu za prehranu, ali i za zabavu, kako bi se ovakav događaj mogao održati.

U nastavku pogledajte veselu atmosferu: